Hogy hasznossá
tehesd magad

Számtalan érvünk van rá, hogy miért válts közösségi közlekedésre! Ráadásul most még nyerhetsz is!

Érdekel

Hogy hasznossá
tehesd magad

Számtalan érvünk van rá, hogy miért válts közösségi közlekedésre! Ráadásul most még nyerhetsz is!

Érdekel

Hogyan nyerhetsz?

Vásárolj bármilyen típusú digitális BKK jegyet vagy bérletet a Simple vagy a játékszabályzat szerinti más alkalmazásban 2023. 08. 28. és 2023. 10. 15. között, regisztrálj és nyerd meg értékes nyereményeink egyikét!*

A Játék szervezője az OTP Mobil Kft. (Simple).
*Kizárólag a promóció időtartama alatt történt tranzakciókkal lehet játszani.

Játékszabályzat

Játssz és nyerj!

Intézd kényelmesen a jegy- és bérletvásárlást, így nemcsak több szabadidőd juthat másra, de megnyerheted a három darab Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgató egyikét, vagy a fődíjat: egy Samsung Galaxy Z Fold4 okostelefont!

Tedd próbára a szerencséd!

Regisztrálok

Már játszottál?

E-mail címed és a tranzakció azonosítószámának megadásával ellenőrizheted, hogy pályáztál-e már játékunkban.

Kérjük, add meg az e-mail címedet
Kérjük, add meg az azonosítószámot

Gyakran ismételt kérdések

Ha a játék időtartama alatt jegyet vagy bérletet vásároltál a BudapestGO és/vagy a Simple alkalmazásban, nincs más dolgod, mint feltölteni a vásárlásodhoz kapcsolódó adatokat a nyereményjáték aloldalán.

A vásárlás időpontját, a vásárolt termék típusát, a vásárlásról kapott e-mailben szereplő tranzakciós azonosítót, az email-címet, valamint a vásárlás helyét: BudapestGO applikáció vagy Simple applikáció.

Ha a BudapestGO alkalmazásban vásároltál, a 10 karakterből álló tranzakcióazonosítót, az applikáció Jegyeim menüpontjában is megtalálod, az adott bérlet, jegy jobb felső sarkában található Részletek gombra kattintva.

Ha a Simple alkalmazásban vásároltál, a jegyedre, bérletedre kattintva megtalálhatod a termék részleteit, köztük a tranzakcióazonosítót is. A vásárlásodról e-mailes visszaigazolást kapsz, ebben keresd az NMFR-azonosítót, ez megfelel a tranzakcióazonosítónak.

A játékban bármilyen, a Simple applikációban (beleértve a Simple by OTP és a Simple Classic applikációkat is) és BudapestGO-ban vásárolt BKK közlekedési jegyet vagy bérletet lehet regisztrálni.