ÁFF

Aktuális Általános felhasználási feltételek és játékszabályzat:
Hatályos 2024.02.02-től innen letölthető

Korábbi Általános felhasználási feltételek és játékszabályzat:
Hatályos 2023.09.12-től innen letölthető

Hatályos 2023.08.28-tól innen letölthető

Gyakran ismételt kérdések

Ha a játék időtartama alatt jegyet vagy bérletet vásároltál a BudapestGO és/vagy a Simple alkalmazásban, nincs más dolgod, mint feltölteni a vásárlásodhoz kapcsolódó adatokat a nyereményjáték aloldalán.

A vásárlás időpontját, a vásárolt termék típusát, a vásárlásról kapott e-mailben szereplő tranzakciós azonosítót, az email-címet, valamint a vásárlás helyét: BudapestGO applikáció vagy Simple applikáció.

Ha a BudapestGO alkalmazásban vásároltál, a 10 karakterből álló tranzakcióazonosítót, az applikáció Jegyeim menüpontjában is megtalálod, az adott bérlet, jegy jobb felső sarkában található Részletek gombra kattintva.

Ha a Simple alkalmazásban vásároltál, a jegyedre, bérletedre kattintva megtalálhatod a termék részleteit, köztük a tranzakcióazonosítót is. A vásárlásodról e-mailes visszaigazolást kapsz, ebben keresd az NMFR-azonosítót, ez megfelel a tranzakcióazonosítónak.

A játékban bármilyen, a Simple applikációban (beleértve a Simple by OTP és a Simple Classic applikációkat is) és BudapestGO-ban vásárolt BKK közlekedési jegyet vagy bérletet lehet regisztrálni.